Најава:
Македонски (Македонија)English (United Kingdom)
Слика
Распишан конкурс за идеен проект на општинска зграда Гази Баба
Распишан конкурс за идеен проект на општинска зграда Гази Баба   Општина Гази Баба распиша Конкурс за изработка на идеен проект за Општинска зграда Гази Баба. Спроведувањето на постапка за... Повеќе...
Сабота, 27 Септември 2014
Одлука за неспроведувањ... Одлука за неспроведување на стратегиска оцена
Одлука за неспроведување на стратегиска оцена   Врз основа на член 65 став (6) од З...
Повеќе 01.10.14 -
Реализација на активнос... Реализација на активности во рамките на кампањата  „Како да ги заштитиме децата во сообраќајот“
Реализација на активности во рамките на кампањата „Како да ги заштитиме децата во с...
Повеќе 01.10.14 -
Одбележување на Денот на... Одбележување на Денот на јаболкото
Одбележување на Денот на јаболкото   По повод одбележувањето на Денот на јаболк...
Повеќе 01.10.14 -
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.


Календар на настани

септември 2014 октомври 2014 ноември 2014
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Општина Гази Баба, ул. Архимедова бр.2,   +389 (0)2 322 66 55
Copyright © 2010 Municipality of Gazi Baba, All rights reserved;