Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

Објава 3/2015 за отуѓување на градежно земјиште

Упатство за електронско наддавање

Надоместок за уредување на градежно земјиште во ГУП опфатот

Надоместокот за уредување на градежно земјиште во населени и вон населени места
Граници на комплексите во урбаниот дел во ГУП опфатот

Граници на зоните за наплата на надоместокот за уредување на градежно земјиште во и вон населено место    
Уплатница

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk