Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 
Објава 2/2015 за отуѓување на градежно земјиште    
Упатство за електронско наддавање    
Надоместок за уредување на градежно земјиште во ГУП опфатот    
Надоместокот за уредување на градежно земјиште во населени и вон населени места    
Граници на комплексите во урбаниот дел во ГУП опфатот
Граници на зоните за наплата на надоместокот за уредување на градежно земјиште во и вон населено место    
Уплатница    

 

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk