Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава за отуѓување на градежно земјиште  
Упатство за електронско наддавање  
Надоместок за уредување на градежно земјиште во ГУП опфатот  
Надоместокот за уредување на градежно земјиште во населени и вон населени места  
Граници на комплексите во урбаниот дел во ГУП опфатот  
Граници на зоните за наплата на надоместокот за уредување на градежно земјиште во и вон населено место  
Уплатница  

 

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk