Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава за отуѓување на градежно земјиште  
Пријава за учество на јавно наддавање на градежни парцели  
Надоместок за уредување на градежно земјиште во ГУП опфатот  
Надоместокот за уредување на градежно земјиште во населени и вон населени места  
Граници на комплексите во урбаниот дел во ГУП опфатот  
Граници на зоните за наплата на надоместокот за уредување на градежно земјиште во и вон населено место  
Упатство за електронско наддавање  
Уплатница  

 

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk