Исправка на објава за отуѓување на градежно земјиште  
Објава за отуѓување на градежно земјиште  
Пријава за учество на јавно наддавање на градежни парцели  
Исправка на објава во весникот Вечер  
Исправка на објава во весникот Нова Македонија  
Надоместок за уредување на градежно земјиште во ГУП опфатот  
Надоместокот за уредување на градежно земјиште во населени и вон населени места  
Термини за јавно наддавање  
Граници на комплексите во урбаниот дел во ГУП опфатот  
Граници на зоните за наплата на надоместокот за уредување на градежно земјиште во и вон населено место  
Упатство за електронско наддавање  

 

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk