Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава 8/2016 за отуѓување на градежно земјиште

Упатство за електронско наддавање

Уплатница

ОРИЕНТАЦИОНИ ВРЕДНОСТИ НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

ГРАНИЦИ НА ЗОНИТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ – СКОПЈЕ

МАПА НА ЗОНИТЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВО ГУП  ОПФАТ НА ОГБ

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk