Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава 1/2018 за отуѓување на градежно земјиште

Извод од план за ГП 11.1

Упатство за поднесување пријава за учество на јавно наддавање (за подносители)

Упатство за прикачување на дигитален потпис (за подносители)

ГРАНИЦИ НА ЗОНИТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВОН ГУП ОПФАТОТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

ОРИЕНТАЦИОНИ ВРЕДНОСТИ ЗА НУГЗ ВО ОГБ ВОН ГУП ОПФАТ_2018 GODINA

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk