Почитувани,
Ве извесуваме дека е започната постапка за оттѓување на градежно земјиште, по пат на електронко наддавање.
Сите потребни информации може да ги видите на следниве линкови:

 

Објава 2/2018 за отуѓување на градежно земјиште

Извод од план за ГП 3.4

Извод од план за ГП 4.8

Извод од план за ГП 4.17

Извод од план за ГП 4.18

Извод од план за ГП 4.23

Извод од план за ГП 5.8

Извод од план за ГП 5.18

Извод од план за ГП 10.6

Упатство за поднесување пријава за учество на јавно наддавање (за подносители)

Упатство за прикачување на дигитален потпис (за подносители)

ГРАНИЦИ НА ЗОНИТЕ ЗА НАПЛАТА НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТОТ НА ОГБ - СКОПЈЕ

ОРИЕНТАЦИОНИ ВРЕДНОСТИ ЗА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТ НА ОГБ - СКОПЈЕ, 2018 година

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ НА НУГЗ ВО ГУП ОПФАТОТ НА ОГБ - СКОПЈЕ


Мапа на зоните на градежно земјиште за наплата на НУГЗ во ГУП опфат на ОГБ

 

За повеќе информации, обратете се на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Јавното наддавање ќе се одвива на www.gradezno-zemjiste.mk