Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Втора седница на Советот на Општина Гази Баба

Втора седница на Советот на Општина Гази Баба


 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА
Бр.07-1613/1 од 10.05.2013 година
С К О П Ј Е

 

 

 

 

Врз основа на член 58 став 1 од Деловникот на Советот на Општина Гази Баба (''Службен гласник на Општина Гази Баба'' бр.4/06), донесувам

 

РЕШЕНИЕ

 

Ја свикувам Втората на Советот на Општина Гази Баба, за 17.05.2013 година (петок) со почеток во 12 часот. За работата на седницата го предлагам следниот:

 

ДНЕВЕН РЕД

 

1. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на статутарно-правната комисија на Советот на Општина Гази Баба;

2. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за програмирање на работата на Советот на Општина Гази Баба;

3. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за финансии и Буџет на Советот на Општина Гази Баба;

4. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за урбанизам, комунални работи, сообраќај и заштита на животната средина на Советот на Општина Гази Баба;

5. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за општествени дејности на Советот на Општина Гази Баба;

6. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за месна самоуправа на Советот на Општина Гази Баба;

7. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување награди и признанија на Советот на Општина Гази Баба;

8. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за локален економски развој на Советот на Општина Гази Баба;

9. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за земјоделие на Советот на Општина Гази Баба;

10. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за култура, спорт и рекреација на Советот на Општина Гази Баба;

11. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за родова еднаквост на Советот на Општина Гази Баба;

12. Предлог - Решение за избор на претседател и членови на комисијата за чување на традициите на македонскиот народ, заедниците и македонската држава и заштита на историските споменици и спомен обележја на Советот на Општина Гази Баба; и

13. Предлог - Решение за изменување и дополнување на решението за определување на членови од Советот на Општина Гази Баба, за учество во склучување на бракови во матична служба на Град Скопје и месните канцеларии во Општина Гази Баба.

 

Седницата ќе се одржи во салата за седници на Советот на Општина Гази Баба, на ул. ''Архимедова'' бр.2.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,
Милан Андоновски, с.р.

 

 

 

 


Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree