Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Тринаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба

Тринаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба


 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА
Бр.07-321/1 од 21.01.2014 година
С К О П Ј Е

 

 

 

 

 

Врз основа на член 58 став 1 од Деловникот на Советот на Општина Гази Баба (''Службен гласник на Општина Гази Баба'' бр.4/06), донесувам

 

Р Е Ш Е Н И Е

 

Ја свикувам Тринаесеттата седница на Советот на Општина Гази Баба, за 28.01.2014 година (вторник) со почеток во 12 часот. За работата на седницата го предлагам следниот:

 

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Предлог - Одлука за давање согласност на Статутот на ЈУДГ ''ДЕТСКА РАДОСТ'' - Општина Гази Баба - Скопје;

  2. Предлог - Одлука за давање согласност на Правилникот за организација и систематизација на работните места во ЈУДГ ''ДЕТСКА РАДОСТ'' - Општина Гази Баба - Скопје;

  3. Предлог - Одлука за давање согласност на Статутот на ЈУДГ ''25 МАЈ'' - Општина Гази Баба - Скопје;

  4. Предлог - Одлука за давање согласност на Правилникот за организација и систематизација на работните места во ЈУДГ ''25 МАЈ'' - Општина Гази Баба - Скопје;

  5. Предлог - Одлука за изменување на Одлуката за извршување на Буџетот на Општина Гази Баба за 2014 година; и

  6. Предлог - Програма за изменување на Програмата за спорт, на подрачјето на Општина Гази Баба за 2014 година.

 

Седницата ќе се одржи во салата за седници на Советот на Општина Гази Баба, на ул. ''Архимедова'' бр.2.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,
Милан Андоновски, с.р.

 

 

 

 


Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree