Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Петнаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба

Петнаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба


 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА
Бр.07-1521/1 од 20.03.2014 година
С К О П Ј Е

 

 

 

 

 

Врз основа на член 58 став 1 од Деловникот на Советот на Општина Гази Баба (''Службен гласник на Општина Гази Баба'' бр.4/06), донесувам

 

Р Е Ш Е Н И Е

 

Ја свикувам Петнаесеттата седница на Советот на Општина Гази Баба, за 27.03.2014 година (четврток) со почеток во 12 часот. За работата на седницата го предлагам следниот:

 

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Предлог - Одлука за давање согласност на Одлуката за усвојување на Годишната сметка на ЈКП ''ГАЗИ БАБА - 2007'', за 2013 година;

  2. Предлог - Одлука за давање согласност на Одлуката за распределба на добивката од работењето на ЈКП ''ГАЗИ БАБА - 2007'', за 2013 година;

  3. Предлог - Одлука за давање согласност на Одлуката за усвојување на Годишниот извештај за работата и резултатите од работењето на ЈКП ''ГАЗИ БАБА - 2007'', за 2013 година;

  4. Предлог - Одлука за давање согласност на Одлуката за донесување на Правилник за утврдување на критериуми за прием на деца, на ЈУДГ ''25 МАЈ'' - Општина Гази Баба - Скопје;

  5. Предлог - Буџетски календар за изготвување на Буџетот на Општина Гази Баба за 2015 година; и

  6. Предлог - Заклучок за усвојување на Годишниот извештај за работата на секторот за инспекциски работи - инспекторат, за 2013 година.

 

Седницата ќе се одржи во салата за седници на Советот на Општина Гази Баба, на ул. ''Архимедова'' бр.2.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,
Милан Андоновски, с.р.

 

 

 

 


Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree