Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Шеснаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба

Шеснаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба


 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА
Бр.07-1521/1 од 20.03.2014 година
С К О П Ј Е

 

 

 

 

 

Врз основа на член 58 став 1 од Деловникот на Советот на Општина Гази Баба (''Службен гласник на Општина Гази Баба'' бр.4/06), донесувам

 

Р Е Ш Е Н И Е

 

Ја свикувам Шеснаесеттата седница на Советот на Општина Гази Баба, за 30.04.2014 година (среда) со почеток во 12 часот. За работата на седницата го предлагам следниот:

 

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Предлог - Одлука за одобрување на иницијатива за изработка на Локална урбанистичко - планска документација за резервоар за вода, на дел од КП 577/2 КО Раштак - Општина Гази Баба, бр.28-3/587 од 27.02.2014 година;

  2. Предлог - Одлука за одобрување на иницијатива за изработка на Локална урбанистичко - планска документација за изградба на детска градинка, на КП 1025/2 КО Стајковци и дел од КП 1022/1 КО Стајковци - Општина Гази Баба, бр.28-3/1137 од 17.04.2014 година; и

  3. Предлог - Одлука за одобрување на иницијатива за изработка на Локална урбанистичко - планска документација за основно училиште со спортска сала, на КП 83 КО Стајковци - Општина Гази Баба, бр.28-3/1138 од 17.04.2014 година.

 

Седницата ќе се одржи во салата за седници на Советот на Општина Гази Баба, на ул. ''Архимедова'' бр.2.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,
Милан Андоновски, с.р.

 

 

 

 


Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree