Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Деветнаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба

Деветнаесетта седница на Советот на Општина Гази Баба


 

СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА
Бр.07-2757/1 од 03.07.2014 година
С К О П Ј Е

 

 

 

 

 

Врз основа на член 58 став 1 од Деловникот на Советот на Општина Гази Баба (''Службен гласник на Општина Гази Баба'' бр.4/06), донесувам

 

Р Е Ш Е Н И Е

 

Ја свикувам Деветнаесеттата седница на Советот на Општина Гази Баба, за 10.07.2014 година (четврток) со почеток во 12 часот. За работата на седницата го предлагам следниот:

 

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Предлог - Одлука за прием и отстапување на донација;

  2. Предлог - Одлука за поништување на Одлуката за изменување на Одлуката за организацијата, делокругот и начинот на извршување на задачите на општинската администрација на Општина Гази Баба;

  3. Предлог - Одлука за изменување на Одлуката за организацијата, делокругот и начинот на извршување на задачите на општинската администрација на Општина Гази Баба;

  4. Предлог - Одлука за именување членови на Надзорниот одбор за контрола на материјално - финансиското работење на ЈКП ''ГАЗИ БАБА - 2007'' - Скопје;

  5. Предлог - Одлука за ангажирање лица за интервенирање при елементарни непогоди;

  6. Предлог - Одлука за утврдување на Нацрт - Детален урбанистички план за Градска четврт СИ 07, Општина Гази Баба - Скопје;

  7. Предлог - Програма за дополнување на Програмата за култура и културни манифестации, на подрачјето на Општина Гази Баба за 2014 година;

  8. Предлог - Одлука за одобрување на финансиски средства; и

  9. Предлог - Одлука за давање согласност за отворање на две воспитно - образовни групи, на деца на возраст од 9 - 24 месеци (јасли), во објектите ''Темјанушка 2'' и ''Калинка'' на ЈУДГ ''ДЕТСКА РАДОСТ'' - Општина Гази Баба - Скопје.

 

Седницата ќе се одржи во салата за седници на Советот на Општина Гази Баба, на ул. ''Архимедова'' бр.2.

 

ПРЕТСЕДАТЕЛ
НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА,
Милан Андоновски, с.р.

 

 

 

 


Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree