Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

ИМОТНИ ЛИСТОВИ

 

Доколку сакате да извадите имотен лист за имотот што го поседувате на територија на град Скопје и што е запишан во Агенцијата за катастар на недвижности, потребно е да се обратите на шалтерот за прием во Едношалтерски ситем на Општина Гази Баба и да приложите:

  • пополнето барање во писмена форма;
  • доказ за платен надоместок за услугата од 180 денари.

Уплатата се врши на шалтерот во Едношалтерски ситем на Општина Гази Баба само со платежна картичка од која било банка на ПОС терминалите на Халк банка и Тутунска банка.

Плаќањата извршени преку системите за електронско банкарство (е-banking) не се признаваат бидејќи не може да се провери уплатата во реално време.

Да напоменеме: Поради Законот за лични податоци без присуство на носителот на сопственост имотниот лист се издава без матичен број.

Времетраењето на оваа услуга од Катастарот е 10 - 20 минути.

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree