Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

45-та седница на Советот на општина Гази Баба

На 30.05.2016 година (понеделник) со почеток во 12 часот ќе се одржи Четириесет и петтата седница на Советот на Општина Гази Баба, со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

1. Предлог - Заклучок за усвојување на извештајот за остварување на приходите и извршување на расходите на Буџетот на Општина Гази Баба, за периодот јануари - март 2016 година;

2. Предлог - Одлука за престанување на важење на Одлуката за одобрување на финансиско учество на Општина Гази Баба во предлог - проект - "Изработка на главен проект за изградба и реконструкција на секундарна и терциерна каналска мрежа од систем "Скопско Поле" во Општина Гази Баба";

3. Предлог - Програма за дополнување на Програмата за одбележување на значајни настани и истакнати личности со спомен обележја за период од 2013- 2018 година;

4. Предлог - Одлука за подигање на спомен обележје (биста ) на Бобан Ивановиќ; и

5. Предлог - Одлука за подигање на спомен обележје (биста) на Горан Стојменовиќ.

AH8050-002 Air Max 270 Hot 22 Nike 270 Half-palm Cushion 270 Version AH8050-002 Size For Sale, Price: 77.31€ - Air Jordan Shoes

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree