Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Советот на Општина Гази Баба е претставничко тело на граѓаните на општината.
Тој е највисок орган на одлучување во рамките на правата и должностите на општина Гази Баба.
Има 27 членови, кои се состануваат на редовни, вонредни и свечени седници. Советот има свој деловник, со кој подетално се уредени начинот на работа, постапките на одлучување и другите акти кои се однесуваат на другите органи на општина Гази Баба.

Подкатегории

 

 

 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree