Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

×

Грешка

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101217/gallery_kosarka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101216/gallery_prvsneg is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101213/gallery_donatori is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101210/gallery_jurumleri is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101210/gallery_centar is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101209/gallery_tribina is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101206/gallery_kanali_poplavi is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101126/gallery is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101125/gallery_rastak is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101119/gallery_dennadrvoto is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101118/gradinki_gallery is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101110/gradinki_gallery is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101110/gallery_mvr is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101109/gallery_saem is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101104/gallery_pp is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101103/gallery_34_godini is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201011/20101104/gallery_jonce is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201008/20100812 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Турнир во кошарка на младите од Црвен крст

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101217/gallery_kosarka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Клубот на млади на Општинската организација на Црвениот крст Гази Баба, под покровителство на општина Гази баба, организираше турнир во кошарка.

На турнирот учествуваа клубовите на млади од градската организација на Скопје и општинските организации на Црвениот крст Гази Баба, Карпош, Кисела Вода и Чаир.

Наградите на овој турнир кои ги обезбеди ФОН, ги освоија: прво место Гази Баба, второ место Кисела Вода и трето место Чаир.

Целта на овој турнир беше запознавање на волонтерите и зголемување на меѓусебната соработка, промоција на спортот и здравиот начин на живеење.


17.12.2010

{gallery}foto/2010/201012/20101217/gallery_kosarka{/gallery}

Зимско одржување низ Гази Баба

[sigplus] Critical error: Image gallery folder foto/2010/201012/20101216/gallery_prvsneg is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Во текот на утринските часови, со паѓањето на првите снегови, фирмите ангажирани за зимско одржување во општина Гази Баба, излегоа на терен за расчистување на снежните наноси и за посипување на сол по улиците.

Ангажирани беа 3 возила - соларки со плуг за чистење на снегот и 2 камиона за рачно посипување на сол.

За патните правци кон населените места Раштак, Булачани, Црешево, Виниче и Смилковци, фрлено е вкупно 15 м3 сол со ризла, за патниот правец Брњарци и Страчинци, фрлено е вкупно 10 м3 сол со ризла, за населба Железара 5 м3 сол со ризла и за населба Ченто 10 м3 сол со ризла.

Екипите на фирмите “Река Интернационал” - Скопје, “Изолација” - Скопје, “Билдинг” - Скопје и стручните служби од општината, постојано се на терен и ја следат состојбата на општинските патишта, доколку има потреба на време да интервенираат.

Комуналната инспекција апелира до сите правни субјекти и физички лица да го исчистат снегот пред своите објекти и влезови во домовите.

{gallery}foto/2010/201012/20101216/gallery_prvsneg{/gallery}

16.12.2010

Во посета на социјално загрозени семејства

Општина Гази Баба во соработка со општинската организација на Црвениот крст Гази Баба, донираше храна, облека, обувки и ќебиња на социјално загрозени семејства од општината.

Градоначалникот Тони Трајковски и претставници од Црвениот крст посетија десетина семејства, на кои помошта од ваков вид им е најнеопходна.


15.12.2010

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree