Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Во рамките на Инво Центарот на ОГБ, помеѓу останатите услуги кои ги нуди општина Гази Баба, а за потребите на граѓаните и деловните субјекти од ОГБ, воспоставивме и даночен шалтер на Управата за Јавни Приходи на Република Македонија.

Даночниот шалтер работи само три дена во текот на неделата:

  • ПОНЕДЕЛНИК: 08 – 16h
  • СРЕДА: 08 – 16h
  • ПЕТОК: 08 – 16h

На даночниот шалтер може да ги искористите сите услуги кои ги нуди Управата за Јавни Приходи на РМ, а се однесува на сите видови на плаќање на данок:

За сите подетални информации од УЈП може да се обратите и во централата на Управата:

ЗА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ

Адреса:
Управа за јавни приходи / Генерална дирекција Скопје
бул.Кузман Јосифовски-Питу бр.1, 1000 Скопје
тел. 02/3299 500
факс 02/3281 010
Инфо центар 0800 33 000
е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Директор: м-р. Кирил Миноски
Број на вработени (2014): 1.279
Број на даночни обврзници (2014)

  • Правни лица - 126.391
  • Вршители на дејност - 189.422
  • ДДВ обврзници - 34.453
  • Граѓани - 177.278 (кои поднеле Годишна даночна пријава)

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree