Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Источна индустриска зона
Универзитетски кампус
Кружен тек

Мрежа на Младински банки на локално ниво во Македонија

Во просториите на Центарот за млади и НВО во општина Гази Баба се одржа првата средба на основачите на моделот на Младински банки во Македонија.Оваа инијатива која е финансиски поддршана преку проектот ЦЕП на УСАИД предвидува во текот на следните две години 5 организации ( Порака Нова Струга ,Младински совет Прилеп, Цефе Битола, Младински сојуз Крушево и Младиинфо Скопје ) од општините Гази Баба-Скопје,Битола,Прилеп,Крушево и Струга во соработка со локалните власти да инциираат формирање на посебни фондови за поддршка на младински иницијативи на локално ниво. Во рамки на овој проект во текот на 2018та година ќе се одржат низа средби со локалните власти, бизнис заедницата и невладиниот сектор како и млади лица на територијата на Општина Гази Баба, се со цел подобро запознавање и нивно инволвирање во креирањето на овој младински фонд.

26.12.2017

nike headquarters Sneakers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree