Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавен повик за јавна презентација и јавна анкета по Нацрт ДУП за градска четврт СИ 06 Блок 05, општина Гази Баба - Скопје

Јавен повик за јавна презентација и јавна анкета по Нацрт ДУП за градска четврт СИ 06 Блок 05, општина Гази Баба - Скопје

 

Нацрт Детален урбанистички план за градска четврт СИ 06 Блок 05, Општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Хиподром″, во рок од 30 дена и тоа почнувајќи од 04.08.2021год. до 02.09.2021год. секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Предлог - Детален урбанистички план за градска четврт СИ 06 Блок 05, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 19.08.2021 год. со почеток во 12.00 часот во просториите на Општина Гази Баба, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Хиподром".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови .

 

Линк:

https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1778Соопштение 

Јавен повик 

Синтезен план 

Анкетен лист 

Јавна расправа за нацрт извештај за оцена на животната средина за КП11589/1, КП11730/1, КП11589/1, КП11683 и КП11684 КО Старо Скопје, Општина Гази Баба

Јавна расправа за нацрт извештај за оцена на животната средина за КП11589/1, КП11730/1, КП11589/1, КП11683 и КП11684, КО Старо Скопје, Општина Гази Баба 

Известување 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree