Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВЕН ПОВИК - набавка и поделба на новогодишни пакетчиња и пакети со храна и хигиенски средства за социјално загрозени семејства

ЈАВЕН ПОВИК

за пројавување интерес за реализација на заедничка активност-набавка и поделба на новогодишни пакетчиња и пакети со храна и хигиенски средства за социјално загрозени семејства од Општина Гази Баба

 

 

До сите Здруженија на граѓани регистрирани на територијата на Општина Гази Баба заедно со општината да реализираат социјално хуманитарна активност за ранливите социјални семејства кои живеат во Општина Гази Баба. 1 За реализација на активноста општината ќе обезбеди финансиски средства, а здружението потребно е да обезбеди превоз, утовар и истовар на социјално-хуманитарната помош со ангажирање на волонтери.

Заинтересираните субјекти потребно е да достават:

1. Пријава 2. Статут и решение за регистрација на здружението

Пријавата и бараната документација да се достават во рок од 5 (пет) дена од денот на објавувањето на web-страната на општината, на ул.„Архимедова“ бр. 2 Скопје, во Архивата на Општина Гази Баба.Напомена: Пријавите доставени по истекот на предвидениот рок нема да се разгледуваат.

 

 

ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

                                                                                                                                                                                                                                                                                          ГРАДОНАЧАЛНИК

Борис Георгиевски

 

 

 

26.11.2020

 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree