Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна Анкета по АУП за формирање на г.п. со намена А1-домување во станбени куќи, на КП 303/2, КО Јурумлери од Општ акт за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба – Скопје


Архитектонско урбанистички проект за формирање на градежни парцели со намена А1-домување во станбени куќи, на КП 303/2, КО Јурумлери од Општ акт за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба – Скопје ќе биде изложена во просториите на Месната заедница ″Колонија″, во рок од пет ( 5 ) работни дена (од 17.05.2019 год. до 23.05.2019 год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Јавната презентација на Архитектонско урбанистички проект за формирање на градежни парцели со намена А1-домување во станбени куќи, на КП 303/2, КО Јурумлери од Општ акт за село Гоце Делчев, Oпштина Гази Баба – Скопје ќе се одржи на ден 17.05.2019 година (петок) со почеток во 12.00 часот во просториите на Месната заедница ″Колонија″ во с. Колонија oпштина Гази Баба-Скопје . Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната заедница "Колонија" во с. Колонија , oпштина Гази Баба-Скопје. Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1098

Nike Air Max 270 Black Gold Shoes Best Price AH8050-007 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree