Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна Анкета по АУП за формирање на градежнa парцелa на КП 310/2, КО Инџиково, Општина Гази Баба согласно Општ Акт за село Инџиково

Јавна Анкета по АУП за формирање на градежнa парцелa на КП 310/2, КО Инџиково, Општина Гази Баба согласно Општ Акт за село Инџиково

 

    Архитектонско – урбанистички проект за формирање на градежнa парцелa на КП 310/2, КО Инџиково, Општина Гази Баба согласно Општ Акт за село Инџиково ќе биде изложена во просториите на Урбана   заедница ″Маџари″, во рок од пет (5)  работни дена  од 22.05.2019 година до 29.05.2019година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

        Јавната презентација на Архитектонско – урбанистички проект за формирање на градежнa парцелa на КП 310/2, КО Инџиково, Општина Гази Баба согласно Општ Акт за село Инџиково ќе се одржи на ден 22.05.2019 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Урбаната заедница "Маџари" ,oпштина Гази Баба-Скопје.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1106

『アディダス』に分類された記事一覧

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree