Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Архитектонско урбанистички проект за ГП 2 (органи на локална самоуправа) од ДУП за дел од УЗ Автокоманда, локална самоуправа и дел од комплекс факултети, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Архитектонско урбанистички проект за ГП 2 (органи на локална самоуправа) од ДУП за дел од УЗ Автокоманда, локална самоуправа и дел од комплекс факултети, општина Гази Баба - Скопје

Архитектонско урбанистички проект за ГП 2 (органи на локална самоуправа) од ДУП за дел од УЗ Автокоманда, локална самоуправа и дел од комплекс факултети, општина Гази Баба, ќе биде изложена во просториите на Урбаната заедница ″АВТОКОМАНДА″, oпштина Гази Баба-Скопје во рок од пет (5) работни дена од 25.10.2018 до 31.10.2018 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Архитектонско урбанистички проект за ГП 2 (органи на локална самоуправа) од ДУП за дел од УЗ Автокоманда, локална самоуправа и дел од комплекс факултети, Општина Гази Баба ќе се одржи на ден 25.10.2018 година (четврток) со почеток во 12.00 часот во просториите на  oпштина Гази Баба-Скопје , барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница ″АВТОКОМАНДА″, oпштина Гази Баба-Скопје.

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=882

Asics Onitsuka Tiger

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree