Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на ГП 1.3.1, ГП 1.3.2 и ГП 1.3.3, со препарцелација на ГП 1.3, од ДУП на дел од ИИЗона, oпштина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на ГП 1.3.1, ГП 1.3.2 и ГП 1.3.3, со препарцелација на ГП 1.3, од ДУП на дел од ИИЗона, oпштина Гази Баба – Скопје

 

АУП за формирање на ГП 1.3.1, ГП 1.3.2 и ГП 1.3.3, со препарцелација на ГП 1.3, од ДУП на дел од ИИЗона, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбана  заедница ″Маџари″, во рок од пет  работни дена  (од  30.10 .2018 до 05.11.2018год.) секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на АУП за формирање на ГП 1.3.1, ГП 1.3.2 и ГП 1.3.3, со препарцелација на ГП 1.3, од ДУП на дел од ИИЗона,  Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 02.11.2018 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Урбана заедница "Маџари".

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбана заедница "Маџари".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=894

Nike React Element 87

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree