Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на градежна парцела на КП 2407 КО Сингелиќ 2 со намена А1-домување во станбени куќи, Општина Гази Баба - Скопје

АУП за формирање на Градежна парцела на КП 2407 КО Сингелиќ 2 со намена А1-домување во станбени куќи Општина Гази Баба - Скопје, согласно извод од Општ акт за село Сингелиќ (Одлука бр.09-4746/28 од 21.12.2015год.), ќе биде изложен во просториите на Месна заедница "Сингелиќ" во рок од 5 работни дена и тоа од 30.03.2018година до 05.04.2018 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Јавната презентација на АУП за формирање на Градежна парцела на КП 2407 КО Сингелиќ 2 со намена А1-домување во станбени куќи Општина Гази Баба - Скопје, согласно извод од Општ акт за село Сингелиќ (Одлука бр.09-4746/28 од 21.12.2015год.), ќе се одржи на ден 03.04.2018год. со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба барака 8 соба 71. Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Сингелиќ" Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=690

 

27.03.2018

adidas Yeezy Boost 350

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree