Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по АУП за формирање на градежни парцели и површини за градење со основна класа на намена Г2-лесна индустрија, Г3-сервиси и Г4-стоваришта во зона за индустрија во Општ акт за село Инџиково, општина Гази Баба – Скопје

АУП за формирање  на градежни парцели и површини за градење со основна класа на намена Г2-лесна индустрија, Г3-сервиси и Г4-стоваришта во зона за индустрија во Општ акт за село Инџиково (Одлука бр.09-2613/8 од 10.07.2015 год.) општина Гази Баба - Скопјеќе биде изложен во просториите на Урбана  заедница "Хподром" во рок од 10 работни дена и тоа  од 18.05.2018 година до 04.06.2018 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.           

Јавната презентација на АУП за формирање на градежни парцели и површини за градење со основна класа на намена Г2-лесна индустрија, Г3-сервиси и Г4-стоваришта во зона за индустрија во Општ акт за село Инџиково (Одлука бр.09-2613/8 од 10.07.2015 год.) општина Гази Баба - Скопје ќе се одржи на ден 22.05.2018 год. со почеток во 10.00 часот во просториите на општина Гази Баба барака 8 голема сала.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбана заедница "Хиподром".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=746

Nike Air Force 1 07 LV8 Utility White AJ7747-100 Shoes for Sale – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree