Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје

 

Локална урбанистичка планска документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложена во просториите на Месна заедница ″Раштак″, во рок од 5 работни дена и тоа почнувајќи од  01.02.2021 година до 05.02.2021 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната Презентација по Локална урбанистичка документација за намена А4 – времено сместување (викенд куќи) на КП 1774 КО Раштак, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 02.02.2021 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на Месна заедница “Раштак”.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Раштак".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1673

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree