Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО ЛУПД за изградба на градба со намена Г3 -сервиси на КП 524/1, 524/2 и дел од КП 525 м.в. "Меѓу путеви" КО Стајковци - Општина Гази Баба Скопје

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО ЛУПД за изградба на градба со намена Г3 -сервиси на КП 524/1, 524/2 и дел од КП 525 м.в. "Меѓу путеви"  КО Стајковци - Општина Гази Баба Скопје

ЛУПД за изградба на градба со намена Г3 -сервиси на КП 524/1, 524/2 и дел од КП 525 м.в. "Меѓу путеви"  КО Стајковци - Општина Гази Баба Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месна заедница "Стајковци " во рок од 5 работни дена и тоа  од 24.09.2018 година до 28.09.2018 година , секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.           

Јавната презентација на ЛУПД за изградба на градба со намена Г3 -сервиси на КП 524/1, 524/2 и дел од КП 525 м.в. "Меѓу путеви"  КО Стајковци - Општина Гази Баба Скопје., ќе се одржи на ден 25.09.2018 година со почеток во 12.00 часот во просториите на Општина Гази Баба барака 8 соба бр. 71.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Стајковци"

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=848

adidas

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree