Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за изградба на комплекс со намена Б4 - деловни простори на КП 514/1 м.в. Геран КО Инџиково - општина Гази Баба Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по ЛУПД за изградба на  комплекс со намена Б4 - деловни  простори на КП 514/1 м.в. Геран КО Инџиково - општина Гази Баба Скопје

ЛУПД за изградба на  комплекс со намена Б4 - деловни  простори на КП 514/1 м.в. Геран КО Инџиково - општина Гази Баба Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбана заедница "Маџари" во рок од 5 работни дена и тоа  од 22.11.2019 година до 28.11.2019 година , секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.           

Јавната презентација на ЛУПД за изградба на  комплекс со намена Б4 - деловни  простори на КП 514/1 м.в. Геран КО Инџиково - општина Гази Баба Скопје, ќе се одржи на ден 22.11.2019година со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба барака 8 соба бр. 71.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбана заедница "Маџари"

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1278

nike

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree