Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план за градска четврт СИ 04 Блок 04, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план за градска четврт СИ 04 Блок 04, општина Гази Баба - Скопје

Деталенот урбанистички план за градска четврт СИ 04, Блок 04, општина Гази Баба - Скопје  ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Кирил Петрушевски″, oпштина Гази Баба-Скопје во рок од десет ( 10 ) работни дена  од 21.01.2019 до 01.02.2019 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација  на  Детален урбанистички план за градска четврт СИ 04, Блок 04, Општина Гази Баба - Скопје, општина Гази Баба - Скопје ќе се одржи на ден 23.01.2019 година (среда) со почеток во 12.00 часот во просториите на oпштина Гази Баба - Скопје, барака 8 - голема сала.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната  заедница "Кирил Петрушевски" , oпштина Гази Баба - Скопје.

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.1

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=951

nike

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree