Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по ПРЕДЛОГ Детален урбанистички план за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба - Скопје

Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, во рок од десет (5) работни дена  (од 11.11.2019 до 15.11.2019 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Повторната Јавната презентација на Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок ЦС 11.03, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 12.11.2019 година, со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба - Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во повторната Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Автокоманда".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

 

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1258

Nike SF-AF1

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree