Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за грардска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба - Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по предлог Детален урбанистички план за грардска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба - Скопје

 

Предлог Детален урбанистички план за градска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Маџари 1″, во рок од 15 работни дена и тоа почнувајќи од  09.06.2021 година до 30.06.2021 година, секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Јавната презентација на Предлог - Детален урбанистички план за градска четврт СИ 01 Блок 5, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 11.06.2021 година (Петок) со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба, барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари 1".

            Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки, предлози и мислења на Анкетните листови.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=1746

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree