Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово oпштина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово oпштина Гази Баба – Скопје

Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Месната заедница ″Колонија″, во рок од десет  (10) работни дена  (од 30.10.2018 до 12.11.2018 год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Предлог – УПВНМ за Казнено поправен дом "Идризово" КО Идризово,, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 01.11.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месна заедница "Колонија".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=890

Nike Air Force 1 Low Barely Volt/Black-White For Sale

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree