Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Јавна презентација и јавна анкета по преглод ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.06, oпштина Гази Баба – Скопје

Јавна презентација и јавна анкета по преглод ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.06, oпштина Гази Баба – Скопје

 

Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.06, oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Триангла″, во рок од десет (10) работни дена (од 25.02.2019 год. до 08.03.2019 год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Јавната презентација на Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.06, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 27.02.2019 година со почеток во 12.00 часот во просториите на општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала). Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Триангла".

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=992

Mens Nike Trainers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree