Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА СЕЛО КОЛОНИЈА, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ПО УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА СЕЛО КОЛОНИЈА, ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

Урбанистички план за село Колонија , општина Гази Баба - Скопје ќе биде изложена во просториите на Месната заедница ″Колонија″, во рок од петнаесет ( 15 ) работни дена  (од 20.09.2018 год. до 10.10.2018 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Јавната презентација на Урбанистички план за село Колонија , општина Гази Баба - Скопје ќе се одржи на ден 26.09.2018 година со почеток во 12.00 часот во просториите на , општина Гази Баба-Скопје.

Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Месната заедница "Колонија".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

Линк :
hhttps://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=847

Air Jordan

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree