Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ЈАВНА РАСПРАВА

ИЗВЕСТУВАЊЕ по јавна расправа по Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за ЛУПД за бензинска пумпна станица и услужен центар на КП 907, КО Брњарци, општина Гази Баба-Скопје

Се известуваат граѓаните на Општина Гази Баба дека Градоначалникот на Општина Гази Баба донесе Одлука за организирање јавна расправа по Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за ЛУПД за бензинска пумпна станица и услужен центар на КП 907, КО Брњарци, општина Гази Баба-Скопје, со вкупна површина на планскиот опфат од 3786,0 м2

ЈАВНА РАСПРАВА

По Извештајот за стратегиска оцена на животната средина за ЛУПД за бензинска пумпна станица и услужен центар на КП 907, КО Брњарци, општина Гази Баба-Скопје, ќе се одржи на ден 25.06.2018 гoд. (понеделник) со почеток во 12,00 часот во просториите на Општина Гази Баба барака 8 (голема сала), кој е подготвен во согласност со наводите на Планот и барањата на Законот за животна средина.

Извештајот може да се разгледа и во просториите на Општина Гази Баба барака 4, секој работен ден од 8.00-16.00 часот.

Своите мислења, заинтересираната јавност може да ги доставува по електронски пат или во архивата на Општина Гази Баба.

01-odluka.pdf

02-izvestuvanje.pdf

03-strategiska-ocena-na-zivotna-sredina.pdf

Chaussures Homme J.M. Weston

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree