Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Донаторска сметка за помош на настраданите лица во ОГБ

 

Почитувани граѓани и компании од Република Македонија,

Доколку имате можност да им помогнете на настраданите лица од катастрофалните поплави во општина Гази Баба истото можете да го сторите на следниот начин:

• Во материјална форма – Вода, Конзервирана храна или Средства за одржување на хигиена и истата да ја доставите до спортската сала на ОУ Наум Наумовски – Борче која служи како прифатен и дистрибутивен центар за потребите на настраданите лица од поплавите во ОГБ,

• • Со донирање на финансиски средства на донаторската сметка:

   o Назив на Примач: Општина Гази Баба

   o Банка на Примач: НБРМ

   o Трезорска сметка: 100000000063095

   o Сметка на буџетски корисник: 777014107678549

   o Приходно конто: :744311

   o Програма: 00

• Со донирање на финансиски средства на жиро сметката на Црвен Крст

       o Жиро сметка 300000001327966 ДБ 4030984271620

• Со повикување на бројот 143 400 од сите мобилни оператори (со секој повик донирате 100 денари)

Во името на сите настраданите домаќинства од погодените населени места во ОГБ, ве повикуваме во рамките на вашите можности да помогнете во надминувањето на катастрофалните последици од природната катастрофа.

                                                                           

                                                                                   Со почит,

                                                                                            Општина Гази Баба


08.08.2016

B90 3M Reflective Mid Top Air Jordan Candy What The Color Matching Aj1 Air Jordan 1 Mid GS SKU 554725-083 Mid Top Casual Sport Shoes Q17 J26 Online, Price: $89.60 - Air Jordan Shoes

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree