Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

И З В Е С Т У В А Њ Е

Ги известуваме граѓаните дека рокот за поднесување на елаборати за бесправно изградени објекти, согласно Законот истекува утре на 30.06.2018 година.

Како би можеле граѓаните навремено да го запазат рокот за поднесување на елаборати, ве известуваме дека едношалтерскиот систем ќе работи и на ден 30.06.2018 сабота од 08:00 до 16:00 часот.

Граѓаните ќе можат да ги достават геодетските елаборати за барања кои се поднесени во 2015/2016 година и за поднесување на нови барања комплетирани со геодетски елаборати за оние кои имаат добиено веќе решение за одбивање, поради некомплетирање на барањата од 2011  година.


29.06.2018 

Sneakers

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree