Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

ИЗВЕСТУВЊЕ за спроведување на стратегиска оцена, КП 11589/1 КО Старо Скопје, општина Гази Баба – Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ 

 

ИЗВЕСТУВЊЕ за спроведување на стратегиска оцена за влијание за животната средина за урбанистички проект вон опфат на урбанистички план Е3.1 – постројки за термички, физичко – хемиски и хемиски третман за неопасен отпад на дел од КП 11589/1 КО Старо Скопје, општина Гази Баба – Скопје

Рок за доставување на забелешки е триесет дена почнувајќи од 01.04.2021 – 30.04.2021 година. Забелешките можат да се достават на меил – Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или хартиено преку архивата на општина Гази Баба, секој работен ден од 08:30 – 13:00 часот.

Известување 

Нацрт извештај 

Дополнително известување 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree