Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП

Република Македонија

Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП

ИПА инвестициски грантови

MSIP-IPA-NCB-090-16

 

1. Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. 767, од 31 Јануари, 2010 година (печатено издание) и објавена електронски на 06 Јануари, 2010 година.

2. Република Македонија доби грант средства од Европската комисија во рамките на ИПА фондот за рурални инвестиции на Европската комисија за реконструкција и развој за Проектот за подобрување на општински услугите (МСИП) и има намера дел од добиените средства од овој кредит да ги искористи за плаќања по договор за:Изградба на I фаза од Примарна и секундарна водоводна мрежа за с.Раштак и изградба на резервоар за висока зона за с.Раштак.

3. Општина Гази Баба ги повикува подобните и квалификувани понудувачи да дадат запечатени понуди за градежни работи кои вклучуваат Изградба на I фаза од Примарна и секундарна водоводна мрежа за с.Раштак и изградба на резервоар за висока зона за с.Раштак.

4. Процесот на понудување ќе се спроведе преку процедури за национално јавно наддавање како што е специфицирано во Упатството на Светска банка: Набавка со средства добиени од IBRD Заеми и IDA Кредити, од јануари 2011 година и е отворен за сите понудувачи од подобните земји како што е дефинирано во тендерската документација.

5. Заинтересираните подобни понудувачи може да добијат дополнителни информации на адресата наведена подолу од 08:30 до 16:30:

 • Адреса:Општина Гази Баба, ул. Архимедова бр. 2
 • Град: Скопје
 • Поштенски број: 1000
 • Држава: Република Македонија
 • Телефон: 02/3226-655
 • Електронска адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.; Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

a) За плаќање во денари:

 • Банка: Народна банка на Република Македонија
 • Број на сметка: 100000000063095
 • Буџетска корисничка сметка: 777014107663019
 • Приходно конто: 724 125 подпрограма 00

Тендерската документација ќе биде доставена по електронска пошта по претходно доставено Барање со доказ заизвршена уплата.

8. Понудите мора да се достават на адресата дадена подолу до 12:00ч, 13.06.2016. Електронско доставување на понудите не е дозволено. Задоцнетите понуди ќе бидат одбиени. Понудите ќе бидат физички отворени во присуство на претставници на понудувачите кои ќе изберат на присуствуваат лично на адресата дадена подолу во 12:00ч, 13.06.2016.

9. Сите понуди мора да бидат придружени со Банкарска гаранција од 200,000.00 МКД.

10. Адреса: Општина Гази Баба, ул. Архимедова бр. 2

 • Град: Скопје
 • Поштенски број: 1000
 • Архива
 • Држава: Република Македонија

 

Men Nike

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree