Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Одлука за спроведување на стратегиска оцена - урбанистички проект на дел од КП 11589/1, 11683, 11684 КО Старо Скопје, општина Гази Баба, Скопје

Одлука за спроведување на стратегиска оцена за плански документи за урбанистички проект вон опфат за урбанистички план за уредување на земјиште со намена Е 3.1 - постројки за термички, физичко - хемиски и хемиски третман на неопасен отпад на дел од КП 11589/1, 11683, 11684 КО Старо Скопје, општина Гази Баба, Скопје

Одлука 

Решение 

Формулар 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree