Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Одлука за спроведување на стратегиска оцена -урбанистички проект на дел од КП 11589/1 КО Старо Скопје, општина Гази Баба, Скопје

Одлука за спроведување на стратегиска оцена за плански документи за урбанистички проект вон опфат за урбанистички план за уредување на земјиште со намена Е 3.1 - постројки за термички, физичко - хемиски и хемиски третман на неопасен отпад на дел од КП 11589/1 КО Старо Скопје, општина Гази Баба, Скопје

Одлука 

Решение 

Формулар 

 

 

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree