Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторна јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП за градска четврт С 19 Блок 01, општина Гази Баба - Скопје

Повторна јавна презентација и јавна анкета по предлог ДУП за градска четврт С 19 Блок 01, општина Гази Баба - Скопје

            Предлог – ДУП за градска четврт С 19 Блок 01, општина Гази БабаСкопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Маџари 2″, во рок од 5 (пет) работни дена  (од 20.11.2018 год. до 26.11.2018 год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

            Повторната Јавна презентација на Предлог – ДУП за градска четврт С19 Блок 01, општина Гази БабаСкопје, ќе се одржи на ден 22.11.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на општина Гази Баба - Скопје, барака 8 (голема сала).

            Aнкетните листови за учество во Јавната анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Маџари 2".

            Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=915

Air Jordan 1

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree