Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторна јавна презентација и јавна анкета по Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.05 општина Гази Баба – Скопје

Повторна јавна презентација и јавна анкета по Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.05 општина Гази БабаСкопје

 

Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.05, општина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Триангла″, во рок од десет (10) работни дена (од 28.12.2018 год.  до 14.01.2019 год.), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот.

Повторната јавна презентација на Предлог – ДУП за градска четврт СИ 03 Блок СИ 03.05, општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 28.12.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала).

Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Триангла".

Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=933

Calzado Nike

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree