Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Повторната Јавна презентација и јавна анкета на Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок 02, Општина Гази Баба – Скопје

Предлог – ДУП за градска четврт ЦС 11 Блок 02, Oпштина Гази Баба – Скопје, ќе биде изложен во просториите на Урбаната заедница ″Автокоманда″, во рок од пет ( 5) работни дена (од 12.03.2018 до 16.03.2018 година), секој работен ден од 8,00 часот до 16.00 часот. Повторната Јавна презентација на Предлог – ДУП за градска четврт ЦС11 Блок 02, Општина Гази Баба – Скопје, ќе се одржи на ден 14.03.2018 година со почеток во 10.00 часот во просториите на Општина Гази Баба-Скопје, барака 8 (голема сала). Aнкетните листови за учество во повторната Јавна анкета ќе се наоѓаат во просториите на Урбаната заедница "Автокоманда". Во определениот рок заинтересираните правни лица, физички лица, државната управа, научните и стручните организации можат да достават забелешки и предлози по предлогот на планот, во електронска форма преку информацискиот систем е-урбанизам или во писмена форма.

 

Линк :
https://www.e-urbanizam.mk/komentari-oglasi.nspx?announcementId=650

Nike

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree