Companies in MGB Business info centar | Invest in mgb  | Стратегии, Програми, Проекти

Последен рок за барање за легализација

 

Се известуваат сите граѓани на општина Гази Баба дека заради истекот на продолжениот рок за поднесување на Барања за легализација на бесправно изградени објекти, на 29 и 30 март (вторник и среда), службите на општина Гази Баба барањата ќе ги примаат до 20 часот, додека на 31 март (четврток), барањата ќе ги примаат до 24 часот.

 

Потребната документација граѓаните можат да ја достават во едношалтерскиот систем на општината.

 

Во општина Гази Баба во првиот рок беа поднесени вкупно 15587 барања за легализација на бесправно изградени објекти, решени се 6940 од кои 5800 позитивно, а увид од страна на комисиите е направен на 9816 барања.

 

До денес (28.03.2016 год.) во продолжениот рок, поднесени се 1656 барања.

 

Рокот за поднесување на геодетски елаборати е 31.12.2016 год., за старите, односно 31.12.2017 год. за новоподнесените барања.

 


28.03.2016

AIR JORDAN

Политика на квалитет

Ревизорски извештај

Слободен пристап до информации

 

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - четврток: 12:00
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

  Работно време: 08:00-16:00
  Приемно време - вторник и петок: 08:30-11:30
  +389 2 322 66 55
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  Архимедова 2

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree